Отримати Додаткові 230% бонус до 23 000 з промо кодування

Екстрабон

Топ -гравці IPL

Кожен сезон IPL користується великим попитом серед фанатів крикету. По Курс 15 років історії ліги нам пощастило достатньо для перегляду гри найвідоміших легенд про крикет. Кожен любитель крикету знає таких гравців, як Шейн Уорн, Рахул Дравід, пані Доні та багато інших, які принесли багато перемог до своїх команд.

Також на арені IPL з’являються нові гравці Навички неможливо зняти очі.

Ми підготували інформацію про найвидатніших гравців Для того, щоб звернути увагу, особливо якщо ви любитель ставок Події крикету. Також для отримання додаткової інформації ви можете завантажити Наш додаток Parik24, завдяки якому ви не пропустите останнього Новини та події.

Ви можете знайти ще цікавіші факти, використовуючи наші Додаток Parik24. Ви також можете використовувати його, щоб дізнатися про Нові правила IPL і Правила гравця впливу.

IPL ставки на найкращі гравці 2023
  • Джос Баттлер
  • Хардік Пандія
  • Андре Рассел
  • Прасідх Кришна
  • Ліам Лівінгстон

Джос Баттлер

Джозеф Баттлер - англійський міжнародний крикет і Поточний віце-капітан команди з крикету Англії. Він також займає положення віце-капітана Раджастан Роялса з обмеженою кількістю оверсайзів та IPL відповідно. Джос є одним з найкращих кажанів в Англії всіх часів. Батлер Зазвичай виступає як хвірка і представляв Англію у важливих турнірах та лігах. Баттлер грає для Раджастан Роялс в Індійській Прем'єр -лізі і є Один з найкращих летів серед качетців. Баттлер здатність розпізнавати та маніпулювати диспозицією Протилежні команди та набрали очки по всьому полю Йому його називали "360-градусним" крикетом.

Jos Buttler IPL Player

Хардік Пандія

Хардік Пандія - індійський крикетник, чий ім'я відоме на міжнародній сцені крикету. Пандія грав у Три формати крикету для Україні. Він також грає для Команда Бароди на місцевих іграх з крикету і є капітаном Дебют франшизи Gujarat Titans 2022 року в Індійська Прем'єр -ліга. У 15 -му сезоні IPL, Хардік Пандія привів свою команду до першого титулу.

Hardik Pandya IPL гравець

Андре Рассел

IPL 2019 став феноменальним для Андре Рассела. Гра На боці KKR йому вдалося досягти найвищого балу Сезон: непереможена 80 лише 40 м'ячів проти Індіанці Мумбаї. Його назвали гравцем матчу чотири Часи на турнірі. Гра Рассела в IPL 2019 була один з найкращих змагань, і його назвали Найцінніший гравець сезону.

Андре Рассел IPL гравець

Прасідх Кришна

Це гравець з Україні, чий ім'я звучало голосно по всьому світу. В Індійській Прем'єр -лізі він став цінний гравець для Раджастан Роялс. Дебют гравця відбувся в 2021 році, і він негайно взяв 4 калитки в матч, побивши рекорд Україні, де для першого Час за 24 роки в дебюті було так багато хвірт.

Prasidh krishna ipl гравець

Ліам Лівінгстон

Ліам Лівінгстон - англійський крикет, який грає Ланкашир та Англія. Це універсальний гравець, здатний як боулінгу, так і ватин. Він дебютував на двадцять20 Для Ланкаширу проти Лестершир у травні 2015 року. Після Тріумфальні ігри, Ліам був нагороджений найціннішим Нагорода гравця.

Ліам Лівінгстон IPL гравець