Отримати Додаткові 230% бонус до 23 000 з промо кодування

Екстрабон

Команди IPL

Цього року IPL здивує всіх. Завдяки майору Зміни в правилах для гравців, Чемпіонат зміниться його довга історія.

Відомі команди, такі як Chennai Super Kings, Delphi Captains, Мумбаї -індіанці та інші візьмуть участь у 16 ​​-му сезон.

Команди, які раніше були в IPL, змогли зберегти чотири Гравці, викликаючи сильний інтерес на аукціоні.

Завжди усвідомлювати події нового сезону IPL, ти банк Встановіть Parik24 APK для мобільних пристроїв і увімкніть наші сповіщення. Там ти теж будеш Знайдіть всю інформацію про команди, шанси та гравців.

Перш ніж почати Ставка IPL, Ознайомтеся з Нові правила IPL і Правила гравця впливу.

Деталі для кожної команди, отже, ще належать, але тут це те, що ми знаємо досі:

Команди IPL
  • Chennai Super Kings
  • Столиці Делі
  • Пенджабські царі
  • Kolkata Knight Riders
  • Індіанці Мумбаї
  • Раджастан Роялс
  • Королівські претенденти Бангалор
  • Sunrisers Hyderabad
  • Гуджаратські титани
  • Лакнау супер -гіганти

Chennai Super Kings

Chennai Super Kings (CSK) легко можна розглядати як Найкраща команда в IPL з 4 титулами під їхнім поясом, 2010, 2011, 2018, а останнім часом у 2021 році. Крім того, Чоловіки в жовтому також встигли влаштувати двох чемпіонів Ліга T20 титулів двічі у 2010 та 2014 роках.
Легендарний капітан крутий, пані Доні, продовжує залишатися Хлопчик -плакат франшизи, з Равіндрою Джадеджа, Равіндра Джадеджа та Дуейн Браво, що породжують добре збалансовану лінійка.
Після виграшного прориву в 2021 році, сезон 2022 року був Не дуже успішно для команди. Вони фінішували 9 -м у змістовність.

चेन्नई सुप किंग्स

Столиці Делі

Капітали, раніше відомі як Daredevils, почали добре в перші два роки ліги, але пізніше вони, здавалося, втратили сюжет, коли вони закінчили останній у 2011 році 2012 року, 2013, 2014 та 2018 рік. У грудні 2018 року назва франшизи було змінено на столицю Делі.
Зміна імені також, здається, змінила долю команди, коли вони досягли фіналу в 2019 році для Перший раз, під час виходу в плей -офф у 2021 році. Після плей -офф у 2021 році, у наступному сезоні 2022 року, Команда зайняла 5 місце, що також є дуже хорошим результатом і Мотивація зайняти виграшні позиції в 2023 році.

दिल्ली कैपिटल्स

Пенджабські царі

Раніше відомий як королі X1 Пенджаб, царі Пенджабу мали Перспективний старт у 2008 році, але не міг знайти тривалий успіх, що робить їх одним із найменш вибраних варіантів для Ставка IPL. Рада губернаторів IPL вигнала Франшиза під порушеннями власності. Пізніше вони отримали полегшення від суду, але невизначеність вплинула Плани Пенджабу до 2014 року, як вони не змогли Побудуйте сильну лінійку.
У 2014 році все здавалося трохи кращим, як вони змогли Складіть захоплюючу команду на чолі з Санджай Бангар як тренер. Франшиза дійшла до фіналу, програючи Фінал жорсткого боротьби проти KKR. Однак вони не були здатний підібрати темп у будь -який із наступних сезонів. 2021 не був винятком, як і на третій рік поспіль, Вони зайняли 6 -е місце в таблиці з 12 очками. У 2022 році, Вони зайняли 6 -ту позицію в рейтингу четвертого час, дивлячись усім зі стабільністю. З більшою кількістю Гравці на аукціон можуть бути роком для Королі.

पंजाब किंग्स

Kolkata Knight Riders

KKR, він же Kolkata Knight Riders, - одна з трьох команд які виграли кілька титулів IPL. Команда належить Боллівуд Шах Рух Хан і є найпопулярнішою командою в Ринок ставок IPL. Франшиза була придбана в 2008 рік за 262.5 мільйонів рупій, або приблизно навколо 75 доларів.09 мільйонів.
Перші три роки лицарського вершника під Сораве Гангулі, а потім Брендон МакКаллум пішов досить сильно, як Найкраще, що вони закінчили, - це шосте місце, незважаючи на те, що вони мали Подобається Рікі Понтінг, Кріс Гейл та Шойб Ахтар. Однак у 2012 році все змінилося, оскільки KKR мав Чудовий пробіг і закінчений на першому місці під Гаутамом Гамбхір, а потім ще одна назва у 2018 році. Команда має ще не змогли показати супер успіх у лізі та У 2022 році зайняв 7 -ту позицію в рейтингу. Але в 2023 році, За допомогою оновленого реєстру команда обіцяє показати, що це можна зробити.

कोलकाता नाइट र варис

Індіанці Мумбаї

Індіанці Мумбаї - найуспішніша команда в Ліга, з 5 чемпіонатами під поясом. Це також найдорожча команда, оскільки вона була вперше продана в 2008 році для колосальні 112 мільйонів доларів.
У Мумбаї завжди був зоряний склад із Сахіном Тендулкар, Санат Джаасурія, Рохіт Шарман, Захір Хан, Kieron Pollard та Jasprit Bumrah. Мумбаї забезпечив a Суцільна основа для Rohit, Bumrah та Pollard для демонстрації їх навички. У попередньому сезоні індіанці Мумбаї вперше не вдалося потрапити в першу трійку Фіналісти та зайняли останню позицію в турнірній таблиці. Однак вони завжди перебувають у трійці гарячих улюблених з найкращими шансами на ставки IPL.

Раджастан Роялс

Раджастан Роялс був найменш дорогою командою у 2008 році, і Їм якось вдалося зафіксувати перший в історії назву IPL. Однак вони втратили іскру і пішли від поганого до Гірше, що демонструє погані ставки IPL. Крім того, Франшиза перебуває у суперечках і виходила з суперечок протягом усього часу Попереднє десятиліття і навіть зіткнулися з припиненням у 2013 році. З Команда високо покладається на новий місцевий талант через Бюджетний підхід.
Тим не менш, до них приєдналися досить багато Міжнародні зірки, включаючи Бен Стокс, Кріс Морріс, і Шейн Уотсон. Сезон 2021 року також приніс кілька великих Імена в команді, включаючи Джоффра Арчер, Джос Баттлер, і Стокс; Однак жодна з великих гармат не була доступна на більшу частину турніру. Тому команда пішла Через ще один поганий рік і закінчився на сьомому місці. Раджастан Роялс у 2022 році вперше в кількох Пори року зайняли 2 -е місце в турнірній таблиці. Їм було 2 очки, що не вистачає переможця.

✓जस्थान ॉयल्स

Королівські претенденти Бангалор

Королівські претенденти Бангалор завжди був гарячим Улюблений завдяки зоряному складі з багатьма великими іменами, У тому числі Вірат Колі, Аб де Вільєр, Рахул Дравід, Кевін Пітерсен, Кріс Гейл та багато інших. Вони також були Другі найдорожчі команди у 2008 році, вартістю 111 доларів.6 мільйон.
Незважаючи на такі великі імена та великий бюджет, вони є але виграти титул IPL. Їх франшиза, однак, має добре виконувались у всі сезони, коли їм вдалося Досягнення фіналу тричі у 2009, 2011 та 2016 роках. Вони Закінено на 3 -му місці в 2021 році і програв ККР у Елементи під капітанством Вірата Колі. В останньому Сезон, команда зайняла 4 -ту позицію, лише на 2 очки позаду Супер -гіганти Лакнау.

Пояснення

Sunrisers Hyderabad

Sunrises Hyderabad виник у 2013 році після Попередня команда була звільнена через фінансові проблеми. З Франшиза бачила цілком підйом і вниз від того, щоб бути Захоплення в 2018 році, закінчуючи в останньому місці в 2021.
Команда була прикрашена цілою лінією зірки Гравці, серед яких Рашид Хан, Девід Уорнер, Дейл Стайн, Кейн Вільямсон і Шихар Дхаван, хоча вони все ще функція відносно низькі ставки на IPL. 2021 був одним із Найгірші сезони для команди, оскільки вони втратили 8 своїх дев'ять ігор. Сезон у 2022 році став більш успішним для команда. Втрат було менше, ніж у 2021 році, і Тому команда зайняла 8 -е місце в рейтингу.

सन सनходить इज हैद हैदходить

Гуджаратські титани

Це команда, яка, з’явився в IPL в 2022 році, зміг негайно оголосити себе. Вже в 15 -й сезон, GT показав тріумфальну гру і став чемпіони.
Франшиза належить CVC Capital Partners Ahmedabad. Команда очолює Хардік Панді, а тренує Ашиш Нера.

Гуджаратські титани

Лакнау супер -гіганти

Ще одна відносно нова команда, франшиза якої була створена в 2021. Основний його власник - Санджив Гоенка. Команда очолює K.Л. Рахул і тренував Енді Квітка. Наставник команди є Гаутам Гамбір. У їх дебютному сезоні в 2021 році Супер -гіганти Лакнау пройшли плей -офф. І в 2022 році, в 15 -го сезону вони зайняли почесне 3 -е місце.

Лакнау супер -гіганти